miercuri, 3 octombrie 2012

PROPRIUL STIL




Moda poate fi comparată cu timpul, deoarece niciodată nu stă în loc. Şi nu orice fată are posibilitatea să ţină pasul cu ea. Deci nu e neapărat să urmezi mereu moda, căci, îmbrăcămintea la modă şi accesoriile – au scopul doar de a completa propriul stil, dar nu de a-l crea, aşa cum stilul este individual şi determinat numai de propria dorinţă.





Pentru a identifica propriul stil trebuie luate în consideraţie o serie de factori, cum ar fi particularităţile siluetei, deci nu merită să procuraţi îmbrăcăminte de lux, care va arăta absurd sau va diminua aspectul individualităţii dumneavoastră, şi drept rezultat, nu veţi ieşi cu nimic în evidenţă. În această privinţă, trebuie să reţineţi o singură regulă – accentuarea calităţilor şi camuflarea deficienţelor. Simţiţi-vă liberă să purtaţi decolteu mare, dacă aveţi piept frumos. Ochii pot fi accentuaţi cu ajutorul creionului de contur: albul în partea de sus va mări vizual ochii, iar negrul aplicat pe partea de jos a pleoapei - îngustează. O atenţie deosebită revine alegerii hainelor cu dungi orizontale, deoarece în asemenea veşminte, este posibil să arătaţi mai voluminoasă decât sunteţi cu adevărat. În cazul în care alegerea stilului este o sarcină dificilă, vă sugerăm să contactaţi un stilist experimentat.
Şi încă o regulă de aur - libertatea! În orice îmbrăcăminte este important să vă simţiţi relaxată şi plină de încredere. Acceptaţi faptul că, chiar şi o rochie de seara exclusivă nu va convinge pe nimeni că aveţi dispoziţie, atunci când realitatea e cu totul alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu