miercuri, 3 octombrie 2012

Moda feminină în ochii bărbaţilor


Moda feminină în ochii bărbaţilo
Nu degeaba spun bărbaţii că femeile sunt de neînţeles. Pentru un bărbat care vrea să înţeleagă totuşi, este suficientă o privire în garderoba iubitei pentru o durere de cap instantă şi o nedumerire perpetuă.


De curând, mi-a căzut în mână o revistă pentru bărbaţi care mi-a atras atenţia prin titlul principal de pe copertă, care promitea ceva de genul "Spune-mi cum se îmbracă iubita ta şi-am să-ţi spun de fapt ce vrea!".
Mă aşteptam la un articol care să vizeze strict segmentul metrosexual al cititorilor revistei, adică acei bărbaţi care ştiu ce înseamnă diferenţa dintre pliuri şi volane sau ce culoare este azuriu.
De fapt, materialul era mult mai ambiţios. Autoarea lui îşi propunea să dezvăluie publicului masculin cum trebuie decodificate alegerile vestimentare ale partenerelor lor şi mai ales cele ale posibilelor lor partenere. Nu am găsit prea multe puncte în care să fiu de acord şi suspectez că autorul real al articolului s-a semnat cu pseudonim feminin, pentru că toate interepretările oferite au în centru fantezii şi aşteptări masculine.
Iată cele 6 scenarii, urmate de interpretarea oferită de redactorul revistei pentru bărbaţi şi de explicaţia specific feminină!
Scenariul 1. Purtăm o rochie sau o fustă cu o curea lată care subliniază talia.

Revista pentru bărbaţi: Ne simţim sexy şi atrăgătoare, avem chef de joacă şi de experimente. Căutăm să atragem un partener mai în vârstă prin crearea unei siluete cât mai feminine şi delicate.

Explicaţia: Arătăm bine cu talie îngustă, dar de abia aştepăm să ajungem acasă, unde putem da jos cureaua şi putem mânca îngheţată, îmbrăcate în pantaloni de trening şi uitându-ne la televizor.
Scenariul 2. Purtăm un top cu decolteu in V.
Revista pentru bărbaţi: Organismul nostru ne spune, prin mesaje chimice, că avem o perioadă fertilă. Vrem să ne reproducem şi vrem ca posibilii masculi interesaţi să ne remarce ca partenere atrăgătoare.
Explicaţia: E curat, ne stă bine, era la îndemână şi se potriveşte cu blugii skinny. Și pur şi simplu ne place cum arată sânii în acest top.
Scenariul 3. Purtăm pantofi cu toc.
Revista pentru bărbaţi: Cu siguranţă, vrem ca bărbaţii să ne admire posteriorul.
Explicaţia: Vrem ca prietenele noastre să ne admire pantofii.
Scenariul 4. Astăzi am ales să purtăm ceva roşu, deşi în general purtăm culori închise.
Revista pentru bărbaţi: Vrem să fim remarcate, precis am avut o conversaţie cu mama sau o prietenă mai urâtă de-a noastră s-a măritat.
Explicaţia: Roşul ne scoate în evidenţă pantofii cei noi, pe care i-am găsit la reduceri după ce am jinduit după ei multă vreme şi care nu au voie să treacă neobservaţi! Roşul este culoarea cu care ne sărbătorim victoria.
Scenariul 5. Purtăm pulovere din fibre moi, în culori pastel şi dulci.
Revista pentru bărbaţi: Vrem să fim atinse şi ţinute în braţe.
Explicaţia. Ne e frig! Și nu există niciun motiv ca atunci când ne e frig să ne îmbrăcăm urât. Și apoi, de ce trebuie să purtăm un pulover de angora ca bărbaţii să ne ia în braţe? Oricând e un moment potivit pentru asemenea gesturi!
Scenariul 6: Purtăm un top din care se văd bretelele sutienului.
Revista pentru bărbaţi: Aceasta este clar o invitaţie la sex şi ne arată fără dubiu... disponibilitatea. Altfel de ce ne-am arăta lenjeria sexy?
Explicaţia: Ni s-a făcut cald şi ne-am dat jos taiorul (sau puloverul din scenariul 5) şi e doar o întâmplare că se văd bretelele. Poate că ar fi trebuit să ne alegem topul mai bine, dar nici bărbaţii nu îşi aleg mereu inspirat blugii când trebuie să repare chiuveta...
Concluzie: Moda rămâne o mare necunoscută, care însă îi fascinează pe bărbaţi în măsura în care poate fi o sursă de informaţii preţioase asupra naturii feminine. Sunt sigură că există legături profunde între psihicul unei femei şi alegerile pe care le face în materie de modă, însă acestea nu iau de obicei în calcul interesele bărbaţilor.
5 PASI CA SA FII SEXY IN OCHII BARBATILOR





Femeile atrăgătoare nu sunt cele de pe podiumuri, nu sunt nici măcar cele care zâmbesc imaculat în pictorialele revistelor. Femeile atrăgătoare sunt femei obişnuite! Am cunoscut de-a lungul timpului femei banale ca înfăţişare, cel mult drăguţe, dar care îl aveau pe acel vino-ncoace şi, drept urmare, erau mereu curtate de bărbaţi! Acele femei n-aveau dimensiunile perfecte, nu se încadrau în standardele superficiale de frumuseţe, adică sâni mari, abdomen plat şi posterior bombat, dar, cumva, reuşeau să radieze şi să atragă atenţia tuturor persoanelor de sex opus.
Şi tu poţi fii o bombă sexy în ochii bărbaţilor, chiar dacă n-ai silueta perfectă, dar trebuie să urmezi cei 5 paşi de mai jos începând de azi!
1. Nu porni la drum cu un complex de inferioritate!
Când treci pe lângă un bărbat atrăgător, nu băga capul în pământ, la gândul că nu te va observa. Priveşte-l cu interes! Nu-ţi refuza lucrurile palpitante ale vieţii, pe motiv că ai câteva kilograme în plus, de exemplu.
2. Nu mai presupune că ştii ce gândesc alţi barbaţi despre tine!
De ce să nu flirtezi cu colegul de muncă şi să crezi automat că el n-are cum să fie atras de tine?
3. Cum te vezi tu, aşa te văd şi ceilalţi: uită-te mai atent în oglindă şi schimbă percepţia negativă despre tine.
Atâta vreme cât alegi să-ţi bagi în seamă doar defectele şi să dramatizezi, fii sigură că şi ceilalţi te vor percepe negativ. Ca să fii sexy în ochii bărbaţilor, trebuie să începi să te vezi, întâi tu, într-o lumină favorabilă!
4 Pune-ţi în evidenţă atuurile!
Odată ce ţi-ai descoperit calităţile, nu ezita să le pui în valoare. Dacă ai picioare lungi, poartă fuste scurte, dacă ai un decolteu frumos, arată-l mai des. Ţine cont de faptul că bărbaţii sunt atenţi şi la alte lucruri. Potrivit unui studiu, aspectul fizic pe care bărbaţii îl observă prima dată la o femeie este părul, nicidecum sânii sau posteriorul! Aşa că îngrijeşte-ţi podoaba capilară. Un păr cu aspect sănătos, radiant, te face să pari mult mai sexy în ochii bărbaţilor, indiferent ce siluetă ai!
5. Acceptă toate complimentele
Dacă cineva îţi face un compliment, fie că e o prietenă sau un bărbat de care te simţi atrasă, primeşte-l cu inima deschisă, lasă-l să-ţi facă ziua mai frumoasă, fără să te întrebi, în mod inutil, oare cât de sinceră a fost persoana respectivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu