miercuri, 3 octombrie 2012

Cum să te îmbraci ca să-l cucereşti, în funcţie de zodia lui




Scorpionul adoră femeile care se îmbracă foarte sexy, dar nativul din peşti vrea să te vadă feminină şi delicată. Vezi cum cum îi place iubitului tău să te vadă îmbracată!
Berbec - Îi plac foarte mult surprizele, aşa că oricum te-ai îmbrăca trebuie să-l surprinzi cumva. Dacă ai un chip e păpuşă nevinovată, poartă un outfit foarte sexy şi îl vei da gata. Dacă pari foarte serioasă în ochii altora, îmbracă-te vesel şi colorat. În general, Berbecul apreciază femeile care se îmbracă sexy, dar cu gust. Ai grijă să nu cazi în vulgar.
Taur - Cu el trebuie să fii cât mai naturală. Dacă îţi dă seama că ai stat în oglindă două ore ca să-ţi alegi ţinuta, nu ai şanse să-l cucereşti pentru că te va considera superficială, ceea ce nu îi place la o femeie. Cel mai sigur este să copiezi stilul lui, care în mod cert este unul comod, poate puţin sport, dar adaugă câteva elemente feminine sau romantice.
Gemeni - Trebuie să fii un cameleon în vestimentaţie. Geamănul se plicitiseşte foarte repede, aşa că menţine-i interesul cu schimbări dese de stil. Îi plac look-urile feminine, dar sexy, care îi dau ocazia să-ţi admire formele. Decolteul şi fundul sunt armele tale cele mai bune dacă ştii să le pui în evidenţă aşa cum trebuie.
Rac - Nu prea dă importanţă hainelor dacă îi place cu adevărat o femeie. Dar în general îi atrag atenţia cele îmbrăcate feminin şi cuminte - genul de ţinută care îi spune că eşti o fată drăguţă şi de treabă. În schimb îl deranjează ţinutele agresive, atât cele exrem de sexy, cât şi cele rock. Se simte intimidat în compania fetelor rele.
Leu - Nu îl interesează neapărat cum stau hainele pe tine, ci cât au costat. Dacă vede o etichetă cu renume pe blugii tăi deja i-ai atras atenţia pentru că şi el este un sclav al mărcilor de prestigiu. Iar dacă nu îţi permiţi ceva scump, ai grijă măcar ca ţinuta să nu aibă un aspect ieftin şi nici demodat pentru că el e la curent cu mersul modei.
Fecioară - În general, nativul din Fecioară se uită în primul rând la haine când întâlneşte o femeie. Crede că felul cum te îmbraci spune multe despre tine. Îi plac femeile elegante, rezervate, care poartă ţinute feminine, dar „serioase". Urăşte vulgaritatea. Îl pui pe fugă dacă porţi topuri prea decoltate sau fuste prea scurte. Oricât de sexy ai fi în el, el nu se uită la asta.
Balanţă - Preferă femeile elegante şi rafinate, care ştiu să aducă un strop de sex-appeal în ţinută, dar fără a cădea în vulgar. Vrea să aibă la braţ o doamnă, dar una frumoasă, pentru care să-l invidieze toţi bărbaţii. Când sunteţi numai voi doi, nu ezita să renunţi la eleganţă şi să fii cât se poate de sexy. În intimitate, îi place să te admire în toată splendoarea.
Scorpion - Sexy, sexy, sexy. Aşa te vrea Scorpionul tău. Nu se supără dacă fusta e un pic cam scurtă, dacă bluza are un decolteu foarte generos sau tocurile sunt uriaşe. Acest bărbat pasional vrea o femeie la fel ca el, care să emane sex appeal prin toţi porii, aşa că mizează pe atuurile tale oricând te întâlneşti cu el. El consideră că dacă te îmbraci sexy e un fel de preludiu.
Săgetător - Mereu în mişcare, mereu pus pe plimbări şi aventură, Săgetătorul are un stil sport, care îi permite să se mişte în voie. Nu este foarte atent la hainele unei femei, deşi evident îi atrage şi lui atenţia un decolteu generos. Dacă vrei să îl cucereşti cu adevărat, trebuie să ţii pasul cu el, deci să fii îmbrăcată comod şi gata de acţiune la fiecare întâlnire.
Capricorn - Serios şi de modă veche, Capricornul admirp femeile stilate, rafinate, care se îmbracă elegant dar au şi o eleganţă aparte în mişcări şi felul de a vorbi. Un constum business îi spune că eşti o femeie de carieră, sigură pe ea, dar îl vei atrage şi cu ţinute feminine. Acest bărbat tradiţionalist crede că femeile sunt frumoase în fuste şi rochii.
Vărsător - Vărsătorul are un suflet de artist, iar femeia care îl cucereşte trebuie să fie la fel. Încearcă ţinute feminine şi boeme spre hippie. Lui nu îi place moda şi „uniformele” pe care ea le promovează. Îi place libertatea şi nonconformismu, aşa că poartă haine care îi spun că eşti altfel, că nu eşti sclava modei şi a aparenţelor.
Peşti - Acest romantic incurabil adoră femeile în ţinute... romantice, evident. Rochiţe, fuste cu imprimeuri florale, volane, transparenţe, pasteluri – acestea sunt atuurile tale vestimentare dacă vrei să cucereşti un nativ din Peşti. Fii îndrăzneaţă şi poartă din când în când câte un decolteu sau o fustă mai scurtă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu