miercuri, 3 octombrie 2012

5 lucruri pe care baietii ar dori ca fetele sa le stie


Ne place sa vorbim despre baieti, mai ales cei cu ochi extraordinari, cu un zambet ametitor, cu un abdomen de-ti vine sa mananci de pe el. Dar nu trebuie sa uitam ca si ei vorbesc despre noi. Concluzia este ca baietii sunt de pe Marte si fetele de pe Venus, dar intotdeauna reusim sa ne ciocnim si sa ne contopim. In randurile de mai jos vom mentiona cinci lucruri pe care baietii ar dori ca fetele sa le stie.

.1 Cand te suna un baiat nu inseamna neaparat ceea ce crezi tu ca inseamna.
Daca te suna un baiat nu presupune neaparat ca el este innebunit dupa tine si de acum poti sa faci ce vrei din el. Baietilor nu le place sa fie nici sub presiune si nici manipulati, de obicei suna pentru ca da, sunt si interesati si ar vrea sa va cunoasca mai bine; dar nu exagerati si luati totul treptat, nu presupuneti ca de acum chiar de-a doua zi sunteti deja iubit si iubita.
2. Esti mult mai frumoasa fara machiaj
Sa stiti ca baietii chiar se plang atunci cand vad o fata cu o tona de machiaj pe fata, de obicei acestia presupun ca fara machiaj arati groaznic, de aceea se feresc de tine sau iti fac des reprosuri pe aceasta tema. Deci machiaj mai putin, mai natural si lasati tenul sa respire si in plus acorda-i posibilitate sa te vada si asa cum esti tu, nu de alta, dar nu cumva sa te trezesti dimineata cu el tipand cand te vede fara machiaj.
3. Mai usor cu pisiceala…
Un alt lucru pe care acestia ar dori sa-l stiti este ca nu prea le place cand va pisiciti prea des, cand sariti in sus din orice motiv sau cand pupaciti pe toata lumea si tipati in acelasi timp ca si cum nu ati mai vazut acele persoane de 3 ani.
4. Baietii chiar isi fac griji de felul in care arata si cel mai adesea lucrurile luate in vizor sunt parul, pielea, greutatea si hainele.
Chiar daca nu va vine sa va credeti baietilor chiar le pasa de cum arata si chiar se simt ofensati cand cineva rade de parul lor sau de felul cum se imbraca. Intotdeauna au grija sa se dea cu gel pe par ori sa se imbrace bine. Dar cum niciodata fetele nu sunt multumite baietii presupun ca nici nu le pasa de aspectul lor, ceea ce nu este adevarat. Poate nu e pe gustul tau cum se imbraca sau cum ii sta parul, dar daca il placi ofera-i niste sfaturi si o sa te surprinda faptul ca el chiar te va asculta si va avea grija sa tina cont de sfatul tau.
5. Daca iti place un tip, spune-i asta.
Baietii ar vrea cel mai adesea ca fetele sa stie ca atunci cand ii placi sa fii capabila sa le spui acest lucru, nu sa flirtezi cu el si apoi sa-l ignori, iar apoi din nou sa-l bagi in seama. Acest lucru chiar e stresant si baiatul isi pierde interesul, dar si respectul pentru persoana respectiva considerand-o doar o tipa care nu are nimic in cap si nu doreste decat sa joace toti baietii pe degete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu