miercuri, 29 mai 2013

Moda 2013: 10 reguli pe care trebuie să le încalci

Sigur te-a învăţat mama ta că pantofii trebuie asortaţi întotdeauna cu geanta. Ei bine, această regulă nu mai este valabilă de ceva timp. Iată şi alte reguli din modă pe care îţi recomandăm să le încalci chiar de azi.

1. Pantofii nu se mai asortează cu geanta sau cureaua, nici pe stradă şi nici măcar pe covorul roşu. Poartă cele trei piese în culori cât mai vesele, cum au făcut Diane Kruger şi Kelly Osbournekelly osbourne2. Geanta plic sau clutch-ul nu mai sunt doar pentru seară, ci se pot purta şi ziua, inclusiv la o ţinută casual cu blugi. Ia exemplu de la Rihanna!
rihanna
3. Combinaţia de roz şi roşu nu este interzisă. Ba, din contră, este foarte stilată. Uite ce bine arată Jessica Alba şi Heidi Klum!
jessica alba heidi klum
4. Combinaţiile de imprimeuri sunt foarte trendy. Nu este neapărat să combini o piesă cu imprimeu cu o piesă uni. Ba e chiar semn de bun gust să faci combinaţii de imprimeuri - Diane Kruger a combinat dungile şi florile.
diane kruger
5. Dungile orizontale nu "te fac grasă". Până acum câţiva ani, toate vedetele evitau dungile orizontale pe motiv că nu le avantajează siluetele. Astăzi, Charlize Theron şi Courtney Cox consideră că sunt trendy.

charlize theron courtney cox
6. Piesele transparente nu mai sunt rezervate doar pentru dormitor. Topurile transparente sunt foarte trendy, dar nu uita că trebuie neapărat să porţi sutien, indiferent ce ţinute ai văzut la vedete.

gwen stefani bluza transparenta
7. Paietele se pot purta şi ziua. Până acum apăreau doar pe rochiile şi topurile de ocazie, dar în ultimul timp fashionistele poartă paiete şi ziua. Singura condiţie este să nu exagerezi şi să alegi piese de bun gust.
jessica simpson paiete
8. Pantofii sport nu se poartă doar la sală. Fie că îi numeşti adidaşi sau tenişi, pantofii sport pot face parte dintr-o ţinută comodă, dar foarte stilată
heidi klum tenisi


9. Bluzele de trening şi hanoracele sport sunt de asemenea permise în ţinutele casual fără a renunţa la stil. Poartă-le cu blugi boyfriend sau skinny, dar şi cu pantaloni scurţi sau fuste.
mila kunis rachel bilson hanorac


10. Bluza scurtă nu mai este demodată. Ba din contră! Am admirat-o în ultimul timp şi pe catwalk, şi pe covorul roşu, dar şi pe stradă. Fie că e bustieră, cămaşă sau tricou, topul scurt, cu vedere la abdomen este din nou la modă, însă de data aceasta se combină cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă.
selena gomez bluza scurta







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu