miercuri, 3 octombrie 2012

Adolescenţii se dau în vânt după hainele de firmă


Adolescenţii se dau în vânt după hainele de firmă



Adolescenţii se dau în vânt după hainele de firma
Părinţii – principalii finanţato
„Haina îl face pe om“ este arhicunoscuta formulă prin care cunoaşterea umană a ajuns să verbalizeze importanţa pe care o dăm veşmintelor acoperitoare. Nu se ştie dacă în preistorie, acum zeci de milioane de ani, strămoşii noştri gândeau la fel şi-l considerau mai „om” pe cel îmbrăcat în piei mai sofisticate, dar se ştie bine că, din antichitate încoace, îmbrăcămintea a fost şi este o formă de manifestare exterioară a unui mod de viaţă şi a unui fel de a fi.
Pentru unii, grija pentru haine devine pasiune, pentru alţii, a pune pe ei, una peste alta, tot felul de ţoale, înseamnă doar a-şi acoperi goliciunea, a se apă­ra de frig sau de căldură, a fi, în ultimă instanţă, decent. Nu
istoria vestimentaţiei ne interesează acum – pe aceasta, cu siguranţă, o parcurg stiliştii şi creatorii de modă –, ci felul în care, în România lui 2008, se îmbracă tinerii.
Cătălin Botezatu, bine-cunoscutul creator de modă, spune că, „pentru tinerii de azi, hainele înseamnă imagine. Ei vor să arate, prin ceea ce poartă, că au bani, că sunt la modă”. Sigur, moda e apanajul creatorilor, stiliştilor, oamenilor ce ne fac să ne schimbăm garderoba anual, aşa că opinia specialistului e literă de lege. Tot Botezatu crede că „majoritatea tinerilor îmbracă gratuit haine branduite ca să demonstreze astfel că părinţii lor au posibilităţi materiale”.
Moda schimbă modul de gândire al tinerilor, fiindcă, atunci când sunt îmbrăcaţi după ultimul trend, tinerii (n.m. – şi nu numai) capătă un plus de siguranţă.
„Tinerii au mai mult tupeu dacă poartă haine de firmă”. Probabil fiindcă sunt atât de uşor de câştigat de partea unei stări de spirit, ce caracterizează stilul vestimentar, tinerii sunt principalul public-ţintă al creatorilor de modă.
Cu toate acestea, chiar la tineri există mari diferenţe, între cei cu bani şi cei mai puţin băftoşi la pungă. Cu toţii însă au adoptat ţinuta lejeră, blugii au devenit piesa de rezistenţă a oricărei ţinute, fie de zi, fie de seară, iar modul în care se îmbracă – atunci când nu-i menit să demonstreze apartenenţa la un anumit grup sau la o anumită filosofie de viaţă – vor să transmită mesajul că important pentru ei este să se simtă bine şi în largul lor.
Ce poartă şi cum se raportează la modă tinerii României, încercăm să desluşim, noi, astăzi, în paginile suplimentului.
Francezii – cochet, americanii – lejer, italienii – stilaţi
Din filme, videoclipuri sau după ce au studiat ei înşişi în alte ţări, stu­denţii români urmăresc îndeaproape ten­dinţele colegilor lor străini şi deseori le adoptă stilul. Deşi, de cele mai multe ori, stilul este adaptat de fiecare în funcţie de personalitate, genul de muzică ascultat sau culorile preferate, se pot remarca anumite stiluri ale studenţilor străini, în funcţie de ţara în care sunt.
„Francezii, în general, se îmbracă foarte modest, cu haine cât mai comode, dar nu rebel. Cu excepţia liceenilor, bineînţeles! Poartă, în general, blugi de toate felurile şi pulovere. Fetele se îmbracă foarte divers: cu blugi, pantaloni din stofă sau fuste – în general cambrate pe talie şi în pliuri spre genunchi. Plus o multitudine de bijoux-uri. Eşarfele şi fularele, de toate culorile, sunt un fel de uniformă. Fetele poartă eşarfe şi am văzut şi mulţi băieţi cu fulare”, povesteşte Adina.
Studentele noastre – mai atente la ce poartă decât cele din străinătate
Tânăra studiază în Franţa, aproape de Paris care, de câţiva ani şi spune că nu a remarcat eleganţă în campus: „Nicio­dată pantofi cu toc sau costume – sacou şi fustă sau pantaloni. Acest stil francez este preluat şi de studenţii străini. Dacă, la început de an, este mult colorit şi fiecare vine cu stilul său, în timp străinii ajung să fie mai eleganţi şi mai şic decât francezii. De exemplu, la început era o discrepanţă de stil, mai ales între ţările europene, cele asiatice şi America de Sud. La ţările asiatice predomină, la început, cămăşuţele viu colo­rate, gen kimono şi mai rar blugii. Acum, poartă şi blugi. Cei din America de Sud sunt îmbrăcaţi mai vesel, spre deosebire de francezi, care adoptă culori mai terne: gri, maro, negru. Acum, mai toate îşi pun câte un sacou cambrat pe talie, pantaloni trei sferturi şi o bluziţă mai şic. Şi nelipsita eşarfă”, comentează Adina. Oricum, adevărata mo­dă se vede numai pe Champs Ely­see, crede tânăra, în timp ce studenţii, în general, aleg haine lejere, comode. „Când e vorba de reduceri, însă, îşi iau şi câte o zi liberă, pentru shopping. Sunt adevărate solduri aici, la haine de firmă: Mango, H&M, Etam, Zara, Brice, Go Sport... Chiar şi aşa însă, parcă studenţii români sunt mai interesaţi de modă decât cei de aici”, concluzionează Adina.
Fetele din Italia sunt mai stilate
Cristi, care a avut burse în Italia şi Ungaria, e de părere că tinerii italieni sunt mult mai conştienţi de modă decât germanii, de exemplu. „Când eram în Italia, erau foarte la modă pantalonii largi, care cădeau după tine, iar pe fund scria RICH. Oricum, fetele din Italia sunt mai aranjate, mai stilate, chiar dacă nimeni nu ar veni la examen în costum”, spune Cristi. n Ungaria, la Central Euro­pean University, mediul este foarte eclectic. Chiar şi aşa, a remarcat Cristi, americanii făceau notă discordantă: „Ei n-au nici o treabă cu modul în care se îmbracă. Veneau la cursuri şi în şlapi şi pantaloni scurţi.” 
Hanoracele cu numele universităţii – la modă în SUA
Adina locuieşte de mai bine de 10 în SUA. A învăţat, pe rând, la licee din New York şi Florida, iar colegiul l-a urmat în Atlanta. „La facultăţi, e o modă, între studenţi, să fie îmbrăcaţi cât mai comod. Se poartă mereu hanoracele cu glugă, fără fermoare, care au numele facultăţii. Şi la Yale, şi la Harvard e la fel. Plus nelipsiţii blugi. Important e să fii îmbrăcat cât mai lejer. Uneori, la liceu, erau persoane care veneau şi în pantalonii de la pijama, flauşaţi. Sunt la modă şi cizmele uggs – cele cu blană, fără toc, în care bagi pantalonii. La discotecă e altceva. În Florida, mereu se merge la discotecă în rochiţe scurte şi pantofi cu toc. În Atlanta se mai poartă şi blugi şi tricouri”, povesteşte Adina. Rareori a văzut în campus fete machiate şi, în general, colegii lor se uită la ele ca şi cum ar veni de pe altă planetă. La balurile frăţiilor se merge elegant – băieţii în costum, iar fetele în rochii. „Sunt, fireşte, şi cei de bani gata, care au numai haine de firmă şi vin cu ochelari Chanel sau nu mai ştiu eu ce alte haine. În anul I, era o modă să ai iPod, dacă mergeai cu căştile atârnând la urechi, erai cool.”
Oricum, faţă de studenţii din România, cei din străinătate sunt mult mai puţin interesaţi de modă: „Aici fetele sunt prea aranjate, prea machiate. Se îmbracă la şcoală cam cum ne îmbrăcăm noi la club”, con­cluzionează fata.

Cadouri pe care si le-ar dori orice femeie


Alegerea unui cadou se transforma pentru multi dintre barbati intr-o bataie de cap. Femeile nu se multumesc asa usor, dar aproape toate au cateva lucruri in comun, pe care le iubesc. Mizeaza pe acestea si nu vei da gres de Ziua Indragostitilor
Ciocolata
Femeile iubesc atat de mult ciocolata, incat unele reprezentante ale sexului frumos au declarat in nenumarate randuri ca ar prefera o ciocolata buna in detrimentul unei partide de sex.

Pentru ca si barbatii adora sa se rasfete cu acest deliciu dulce, ciocolata a capatat intre timp atributul de afrodiziac. Ciocolateriile se inghesuie sa ofere, special de Ziua Indragostitilor, ciocolata de lux ambalate in cutii deosebite.
Daruieste-i iubitei tale o cutie de alabastru plina cu praline fine de ciocolata. O poti gasi online, la pretul de 80 lei sau poti compune chiar tu un astfel de cadou, achizitionand cutia si ciocolata separat.
Daca inca nu te-ai convins ca ciocolata este cadoul ideal, cu sertarasele din imagine pline cu bomboane si fructe confiate sigur vei face senzatie. Produsul se poate achizitiona online, la pretul de 100 de lei. Varianta mai mica a acestui cadou ar fi cartea “Hamlet” , plina insa in interior cu bomboane elvetiene. O gasesti online, la pretul de 65 lei.
Flori
Stiai ca, de Ziua Indragostitilor, se comercializeaza aproximativ 1, 3 milioane de trandafiri, si asta numai in Statele Unite?

Trandafirii, in special cei rosii, sunt priviti ca simbol al iubirii, iar fiecare culoare a florilor are o semnificatie aparte. 89% dintre femei sustin ca se simt apreciate si speciale atunci cand primesc un buchet de flori, iar 92% dintre acestea isi pot aduce aminte cand au primit ultima oara un astfel de cadou.
Cred ca aceste cifre te-au convins deja ca florile nu trebuie sa lipseasca din ansamblul oricarui cadou. Un buchet de trandafiri rosii iti vor cuceri iubita intr-o clipa.
Un fir de trandafir costa in jur de 15 lei. Daca nu esti o persoana care merge pe ideile clasice, poti alcatui chiar tu un buchet din garoafe, lalele sau orhidee.
Ursuleti de plus
Ursuletii de plus se afla printre cele mai indragite jucarii din lume . Iubite atat de copii, cat si de adulti, englezii le-au dedicat chiar si un muzeu. De ce iubesc femeile ursuletii de plus? Pentru ca sunt draguti, pufosi, usor de imbratisat si simbolizeaza afectiunea.


Daca iubitei tale i-ar face placere sa primeasca un astfel de cadou, atunci orienteaza-te catre ceva simplu, dar de efect. Tine minte totusi ca nu te adresezi unei fetite, asadar poate ca ar fi indicat sa eviti modelele prea incarcate.

De exemplu, ursuletul din imagine face parte din gama “Me and You”, dedicata copiilor, parintilor si indragostitilor. Il gasesti in reteaua magazinelor Diverta, preturile incepand de la 17 lei. La alegere, poti inscriptiona pe tricoul jucariei un mesaj de dragoste, la un magazin de profil.
Bijuterie – inimioara
“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete” (“Diamonds are a girls best friend”), spune un cantec interpretat de Carol Channing. Am putea sa completam aceasta fraza cu faptul ca bijuteriile sunt indragite de femeile din toata lumea.

Pentru ca este vorba de Ziua Indragostitilor, ii poti oferi partenerei tale bijuterii care au ca tematica simbolul iubirii. Preturile pentru un pandativ din argint in forma de inimioara incep de la 20 de lei. In functie de bugetul tau, poti opta pentru bijuterii confectionate din argint, aur sau placate cu aur, de diferite dimensiuni.
Cercei, online, la pretul de 45 lei.
Cosmetice
Cu ocazia Zilei Indragostitilor, companiile de cosmetice s-au inghesuit sa ofere cadouri imbietoare pentru femei: arome dulci, aproape afrodiziace si ambalaje reprezentative pentru o astfel de ocazie.

Cand vine vorba de un ulei de masaj solid, este clar ca acesta va deveni un rasfat pentru ambii parteneri. Poti achizitiona un astfel de produs de la Lush , pentru 35 de lei.
Daca vrei sa daruiesti un cadou sub forma traditionalei inimioare, atunci poti opta pentru un sapun in forma de inima de la Sabon ca cel din imagine, la pretul de 20 lei. Iar pentru un cadou de lux, Collistar propune un fard de obraz sub forma unei casete decorata cu cristale Swarovsky, la pretul de 150 lei. Produsul este disponibil in reteaua magazinelor Sephora .


Lenjerie Intima 
Daca vrei sa fii indraznet si sa o provoci pe partenera ta la o noapte de dragoste pasionala, atunci transmite-i acest mesaj printr-o lenjerie intima sexy. Apeleaza la clasicul rosu sau diversifica-ti alegerea prin culorile care va plac amandurora: roz, alb, nuante de albastru, verde, maro . Pentru un efect dramatic, nu poti da gres cu negru.

Moda feminină în ochii bărbaţilor


Moda feminină în ochii bărbaţilo
Nu degeaba spun bărbaţii că femeile sunt de neînţeles. Pentru un bărbat care vrea să înţeleagă totuşi, este suficientă o privire în garderoba iubitei pentru o durere de cap instantă şi o nedumerire perpetuă.


De curând, mi-a căzut în mână o revistă pentru bărbaţi care mi-a atras atenţia prin titlul principal de pe copertă, care promitea ceva de genul "Spune-mi cum se îmbracă iubita ta şi-am să-ţi spun de fapt ce vrea!".
Mă aşteptam la un articol care să vizeze strict segmentul metrosexual al cititorilor revistei, adică acei bărbaţi care ştiu ce înseamnă diferenţa dintre pliuri şi volane sau ce culoare este azuriu.
De fapt, materialul era mult mai ambiţios. Autoarea lui îşi propunea să dezvăluie publicului masculin cum trebuie decodificate alegerile vestimentare ale partenerelor lor şi mai ales cele ale posibilelor lor partenere. Nu am găsit prea multe puncte în care să fiu de acord şi suspectez că autorul real al articolului s-a semnat cu pseudonim feminin, pentru că toate interepretările oferite au în centru fantezii şi aşteptări masculine.
Iată cele 6 scenarii, urmate de interpretarea oferită de redactorul revistei pentru bărbaţi şi de explicaţia specific feminină!
Scenariul 1. Purtăm o rochie sau o fustă cu o curea lată care subliniază talia.

Revista pentru bărbaţi: Ne simţim sexy şi atrăgătoare, avem chef de joacă şi de experimente. Căutăm să atragem un partener mai în vârstă prin crearea unei siluete cât mai feminine şi delicate.

Explicaţia: Arătăm bine cu talie îngustă, dar de abia aştepăm să ajungem acasă, unde putem da jos cureaua şi putem mânca îngheţată, îmbrăcate în pantaloni de trening şi uitându-ne la televizor.
Scenariul 2. Purtăm un top cu decolteu in V.
Revista pentru bărbaţi: Organismul nostru ne spune, prin mesaje chimice, că avem o perioadă fertilă. Vrem să ne reproducem şi vrem ca posibilii masculi interesaţi să ne remarce ca partenere atrăgătoare.
Explicaţia: E curat, ne stă bine, era la îndemână şi se potriveşte cu blugii skinny. Și pur şi simplu ne place cum arată sânii în acest top.
Scenariul 3. Purtăm pantofi cu toc.
Revista pentru bărbaţi: Cu siguranţă, vrem ca bărbaţii să ne admire posteriorul.
Explicaţia: Vrem ca prietenele noastre să ne admire pantofii.
Scenariul 4. Astăzi am ales să purtăm ceva roşu, deşi în general purtăm culori închise.
Revista pentru bărbaţi: Vrem să fim remarcate, precis am avut o conversaţie cu mama sau o prietenă mai urâtă de-a noastră s-a măritat.
Explicaţia: Roşul ne scoate în evidenţă pantofii cei noi, pe care i-am găsit la reduceri după ce am jinduit după ei multă vreme şi care nu au voie să treacă neobservaţi! Roşul este culoarea cu care ne sărbătorim victoria.
Scenariul 5. Purtăm pulovere din fibre moi, în culori pastel şi dulci.
Revista pentru bărbaţi: Vrem să fim atinse şi ţinute în braţe.
Explicaţia. Ne e frig! Și nu există niciun motiv ca atunci când ne e frig să ne îmbrăcăm urât. Și apoi, de ce trebuie să purtăm un pulover de angora ca bărbaţii să ne ia în braţe? Oricând e un moment potivit pentru asemenea gesturi!
Scenariul 6: Purtăm un top din care se văd bretelele sutienului.
Revista pentru bărbaţi: Aceasta este clar o invitaţie la sex şi ne arată fără dubiu... disponibilitatea. Altfel de ce ne-am arăta lenjeria sexy?
Explicaţia: Ni s-a făcut cald şi ne-am dat jos taiorul (sau puloverul din scenariul 5) şi e doar o întâmplare că se văd bretelele. Poate că ar fi trebuit să ne alegem topul mai bine, dar nici bărbaţii nu îşi aleg mereu inspirat blugii când trebuie să repare chiuveta...
Concluzie: Moda rămâne o mare necunoscută, care însă îi fascinează pe bărbaţi în măsura în care poate fi o sursă de informaţii preţioase asupra naturii feminine. Sunt sigură că există legături profunde între psihicul unei femei şi alegerile pe care le face în materie de modă, însă acestea nu iau de obicei în calcul interesele bărbaţilor.
5 PASI CA SA FII SEXY IN OCHII BARBATILOR





Femeile atrăgătoare nu sunt cele de pe podiumuri, nu sunt nici măcar cele care zâmbesc imaculat în pictorialele revistelor. Femeile atrăgătoare sunt femei obişnuite! Am cunoscut de-a lungul timpului femei banale ca înfăţişare, cel mult drăguţe, dar care îl aveau pe acel vino-ncoace şi, drept urmare, erau mereu curtate de bărbaţi! Acele femei n-aveau dimensiunile perfecte, nu se încadrau în standardele superficiale de frumuseţe, adică sâni mari, abdomen plat şi posterior bombat, dar, cumva, reuşeau să radieze şi să atragă atenţia tuturor persoanelor de sex opus.
Şi tu poţi fii o bombă sexy în ochii bărbaţilor, chiar dacă n-ai silueta perfectă, dar trebuie să urmezi cei 5 paşi de mai jos începând de azi!
1. Nu porni la drum cu un complex de inferioritate!
Când treci pe lângă un bărbat atrăgător, nu băga capul în pământ, la gândul că nu te va observa. Priveşte-l cu interes! Nu-ţi refuza lucrurile palpitante ale vieţii, pe motiv că ai câteva kilograme în plus, de exemplu.
2. Nu mai presupune că ştii ce gândesc alţi barbaţi despre tine!
De ce să nu flirtezi cu colegul de muncă şi să crezi automat că el n-are cum să fie atras de tine?
3. Cum te vezi tu, aşa te văd şi ceilalţi: uită-te mai atent în oglindă şi schimbă percepţia negativă despre tine.
Atâta vreme cât alegi să-ţi bagi în seamă doar defectele şi să dramatizezi, fii sigură că şi ceilalţi te vor percepe negativ. Ca să fii sexy în ochii bărbaţilor, trebuie să începi să te vezi, întâi tu, într-o lumină favorabilă!
4 Pune-ţi în evidenţă atuurile!
Odată ce ţi-ai descoperit calităţile, nu ezita să le pui în valoare. Dacă ai picioare lungi, poartă fuste scurte, dacă ai un decolteu frumos, arată-l mai des. Ţine cont de faptul că bărbaţii sunt atenţi şi la alte lucruri. Potrivit unui studiu, aspectul fizic pe care bărbaţii îl observă prima dată la o femeie este părul, nicidecum sânii sau posteriorul! Aşa că îngrijeşte-ţi podoaba capilară. Un păr cu aspect sănătos, radiant, te face să pari mult mai sexy în ochii bărbaţilor, indiferent ce siluetă ai!
5. Acceptă toate complimentele
Dacă cineva îţi face un compliment, fie că e o prietenă sau un bărbat de care te simţi atrasă, primeşte-l cu inima deschisă, lasă-l să-ţi facă ziua mai frumoasă, fără să te întrebi, în mod inutil, oare cât de sinceră a fost persoana respectivă.

5 lucruri pe care baietii ar dori ca fetele sa le stie


Ne place sa vorbim despre baieti, mai ales cei cu ochi extraordinari, cu un zambet ametitor, cu un abdomen de-ti vine sa mananci de pe el. Dar nu trebuie sa uitam ca si ei vorbesc despre noi. Concluzia este ca baietii sunt de pe Marte si fetele de pe Venus, dar intotdeauna reusim sa ne ciocnim si sa ne contopim. In randurile de mai jos vom mentiona cinci lucruri pe care baietii ar dori ca fetele sa le stie.

.1 Cand te suna un baiat nu inseamna neaparat ceea ce crezi tu ca inseamna.
Daca te suna un baiat nu presupune neaparat ca el este innebunit dupa tine si de acum poti sa faci ce vrei din el. Baietilor nu le place sa fie nici sub presiune si nici manipulati, de obicei suna pentru ca da, sunt si interesati si ar vrea sa va cunoasca mai bine; dar nu exagerati si luati totul treptat, nu presupuneti ca de acum chiar de-a doua zi sunteti deja iubit si iubita.
2. Esti mult mai frumoasa fara machiaj
Sa stiti ca baietii chiar se plang atunci cand vad o fata cu o tona de machiaj pe fata, de obicei acestia presupun ca fara machiaj arati groaznic, de aceea se feresc de tine sau iti fac des reprosuri pe aceasta tema. Deci machiaj mai putin, mai natural si lasati tenul sa respire si in plus acorda-i posibilitate sa te vada si asa cum esti tu, nu de alta, dar nu cumva sa te trezesti dimineata cu el tipand cand te vede fara machiaj.
3. Mai usor cu pisiceala…
Un alt lucru pe care acestia ar dori sa-l stiti este ca nu prea le place cand va pisiciti prea des, cand sariti in sus din orice motiv sau cand pupaciti pe toata lumea si tipati in acelasi timp ca si cum nu ati mai vazut acele persoane de 3 ani.
4. Baietii chiar isi fac griji de felul in care arata si cel mai adesea lucrurile luate in vizor sunt parul, pielea, greutatea si hainele.
Chiar daca nu va vine sa va credeti baietilor chiar le pasa de cum arata si chiar se simt ofensati cand cineva rade de parul lor sau de felul cum se imbraca. Intotdeauna au grija sa se dea cu gel pe par ori sa se imbrace bine. Dar cum niciodata fetele nu sunt multumite baietii presupun ca nici nu le pasa de aspectul lor, ceea ce nu este adevarat. Poate nu e pe gustul tau cum se imbraca sau cum ii sta parul, dar daca il placi ofera-i niste sfaturi si o sa te surprinda faptul ca el chiar te va asculta si va avea grija sa tina cont de sfatul tau.
5. Daca iti place un tip, spune-i asta.
Baietii ar vrea cel mai adesea ca fetele sa stie ca atunci cand ii placi sa fii capabila sa le spui acest lucru, nu sa flirtezi cu el si apoi sa-l ignori, iar apoi din nou sa-l bagi in seama. Acest lucru chiar e stresant si baiatul isi pierde interesul, dar si respectul pentru persoana respectiva considerand-o doar o tipa care nu are nimic in cap si nu doreste decat sa joace toti baietii pe degete.

Cum să te îmbraci ca să-l cucereşti, în funcţie de zodia lui




Scorpionul adoră femeile care se îmbracă foarte sexy, dar nativul din peşti vrea să te vadă feminină şi delicată. Vezi cum cum îi place iubitului tău să te vadă îmbracată!
Berbec - Îi plac foarte mult surprizele, aşa că oricum te-ai îmbrăca trebuie să-l surprinzi cumva. Dacă ai un chip e păpuşă nevinovată, poartă un outfit foarte sexy şi îl vei da gata. Dacă pari foarte serioasă în ochii altora, îmbracă-te vesel şi colorat. În general, Berbecul apreciază femeile care se îmbracă sexy, dar cu gust. Ai grijă să nu cazi în vulgar.
Taur - Cu el trebuie să fii cât mai naturală. Dacă îţi dă seama că ai stat în oglindă două ore ca să-ţi alegi ţinuta, nu ai şanse să-l cucereşti pentru că te va considera superficială, ceea ce nu îi place la o femeie. Cel mai sigur este să copiezi stilul lui, care în mod cert este unul comod, poate puţin sport, dar adaugă câteva elemente feminine sau romantice.
Gemeni - Trebuie să fii un cameleon în vestimentaţie. Geamănul se plicitiseşte foarte repede, aşa că menţine-i interesul cu schimbări dese de stil. Îi plac look-urile feminine, dar sexy, care îi dau ocazia să-ţi admire formele. Decolteul şi fundul sunt armele tale cele mai bune dacă ştii să le pui în evidenţă aşa cum trebuie.
Rac - Nu prea dă importanţă hainelor dacă îi place cu adevărat o femeie. Dar în general îi atrag atenţia cele îmbrăcate feminin şi cuminte - genul de ţinută care îi spune că eşti o fată drăguţă şi de treabă. În schimb îl deranjează ţinutele agresive, atât cele exrem de sexy, cât şi cele rock. Se simte intimidat în compania fetelor rele.
Leu - Nu îl interesează neapărat cum stau hainele pe tine, ci cât au costat. Dacă vede o etichetă cu renume pe blugii tăi deja i-ai atras atenţia pentru că şi el este un sclav al mărcilor de prestigiu. Iar dacă nu îţi permiţi ceva scump, ai grijă măcar ca ţinuta să nu aibă un aspect ieftin şi nici demodat pentru că el e la curent cu mersul modei.
Fecioară - În general, nativul din Fecioară se uită în primul rând la haine când întâlneşte o femeie. Crede că felul cum te îmbraci spune multe despre tine. Îi plac femeile elegante, rezervate, care poartă ţinute feminine, dar „serioase". Urăşte vulgaritatea. Îl pui pe fugă dacă porţi topuri prea decoltate sau fuste prea scurte. Oricât de sexy ai fi în el, el nu se uită la asta.
Balanţă - Preferă femeile elegante şi rafinate, care ştiu să aducă un strop de sex-appeal în ţinută, dar fără a cădea în vulgar. Vrea să aibă la braţ o doamnă, dar una frumoasă, pentru care să-l invidieze toţi bărbaţii. Când sunteţi numai voi doi, nu ezita să renunţi la eleganţă şi să fii cât se poate de sexy. În intimitate, îi place să te admire în toată splendoarea.
Scorpion - Sexy, sexy, sexy. Aşa te vrea Scorpionul tău. Nu se supără dacă fusta e un pic cam scurtă, dacă bluza are un decolteu foarte generos sau tocurile sunt uriaşe. Acest bărbat pasional vrea o femeie la fel ca el, care să emane sex appeal prin toţi porii, aşa că mizează pe atuurile tale oricând te întâlneşti cu el. El consideră că dacă te îmbraci sexy e un fel de preludiu.
Săgetător - Mereu în mişcare, mereu pus pe plimbări şi aventură, Săgetătorul are un stil sport, care îi permite să se mişte în voie. Nu este foarte atent la hainele unei femei, deşi evident îi atrage şi lui atenţia un decolteu generos. Dacă vrei să îl cucereşti cu adevărat, trebuie să ţii pasul cu el, deci să fii îmbrăcată comod şi gata de acţiune la fiecare întâlnire.
Capricorn - Serios şi de modă veche, Capricornul admirp femeile stilate, rafinate, care se îmbracă elegant dar au şi o eleganţă aparte în mişcări şi felul de a vorbi. Un constum business îi spune că eşti o femeie de carieră, sigură pe ea, dar îl vei atrage şi cu ţinute feminine. Acest bărbat tradiţionalist crede că femeile sunt frumoase în fuste şi rochii.
Vărsător - Vărsătorul are un suflet de artist, iar femeia care îl cucereşte trebuie să fie la fel. Încearcă ţinute feminine şi boeme spre hippie. Lui nu îi place moda şi „uniformele” pe care ea le promovează. Îi place libertatea şi nonconformismu, aşa că poartă haine care îi spun că eşti altfel, că nu eşti sclava modei şi a aparenţelor.
Peşti - Acest romantic incurabil adoră femeile în ţinute... romantice, evident. Rochiţe, fuste cu imprimeuri florale, volane, transparenţe, pasteluri – acestea sunt atuurile tale vestimentare dacă vrei să cucereşti un nativ din Peşti. Fii îndrăzneaţă şi poartă din când în când câte un decolteu sau o fustă mai scurtă

PROPRIUL STIL




Moda poate fi comparată cu timpul, deoarece niciodată nu stă în loc. Şi nu orice fată are posibilitatea să ţină pasul cu ea. Deci nu e neapărat să urmezi mereu moda, căci, îmbrăcămintea la modă şi accesoriile – au scopul doar de a completa propriul stil, dar nu de a-l crea, aşa cum stilul este individual şi determinat numai de propria dorinţă.





Pentru a identifica propriul stil trebuie luate în consideraţie o serie de factori, cum ar fi particularităţile siluetei, deci nu merită să procuraţi îmbrăcăminte de lux, care va arăta absurd sau va diminua aspectul individualităţii dumneavoastră, şi drept rezultat, nu veţi ieşi cu nimic în evidenţă. În această privinţă, trebuie să reţineţi o singură regulă – accentuarea calităţilor şi camuflarea deficienţelor. Simţiţi-vă liberă să purtaţi decolteu mare, dacă aveţi piept frumos. Ochii pot fi accentuaţi cu ajutorul creionului de contur: albul în partea de sus va mări vizual ochii, iar negrul aplicat pe partea de jos a pleoapei - îngustează. O atenţie deosebită revine alegerii hainelor cu dungi orizontale, deoarece în asemenea veşminte, este posibil să arătaţi mai voluminoasă decât sunteţi cu adevărat. În cazul în care alegerea stilului este o sarcină dificilă, vă sugerăm să contactaţi un stilist experimentat.
Şi încă o regulă de aur - libertatea! În orice îmbrăcăminte este important să vă simţiţi relaxată şi plină de încredere. Acceptaţi faptul că, chiar şi o rochie de seara exclusivă nu va convinge pe nimeni că aveţi dispoziţie, atunci când realitatea e cu totul alta.